Vind aanbod of idee voor musea


Dit onderdeel van de site is met name bedoeld voor culturele instellingen en organisaties. Zij kunnen hier kijken of een particulier of bedrijf mogelijk een aansprekend aanbod of idee heeft voor hun sector.
Het aanbod kan bijvoorbeeld substantiële financiële ondersteuning zijn in de vorm van een schenking, sponsoring, een lening, obligatie of vergelijkbaar. Of een idee voor de opzet van een bepaald cultuur project met bijbehorende financiële steun. Ook kan een particulier of bedrijf bijzondere voorwerpen of een collectie hebben die zij ergens willen onderbrengen. Of zij hebben waardevolle materialen en apparatuur waarvan een instelling zou kunnen profiteren.  
Een aanbod of idee kan in eerste instantie anoniem zijn. Een eventuele (serieuze) gegadigde moet dan contact opnemen met de redactie van de website. Deze geeft de naam van de gegadigde door aan de aanbieder die vervolgens zelf beslist of hij contact opneemt met de gegadigde.  
Nu is de site alleen nog actief voor de sector Musea. Binnenkort worden ook projecten van de sectoren Podiumkunsten en Erfgoed op de site opgenomen.